امروز میخوام یه نان خیلی خیلی خوشمزه یاد بدم اگه شما دسترسی به نان لواش ندارید پس زود آماده بشید که یه رسپی خوب دارم که بتونید خیلی راحت تو خونه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
اسم این نان ترتیا هست ل خونده نمیشه ،ترتیا به زبان اسپانیای به معنی کیک کوچیک هست ،اما در مکزیک و امریکای مرکزی به عنوان نان صاف شناخته میشه که با آرد گندم و آرد ذرت درست میشه،در اسپانیا و آمریکای جنوبی و کوبا وقتی میگید ترتیا براتون املت میارن چون اونجا یه نوع املته که با سیب زمینی و پیاز درست میشه.
در مکزیک با ترتیا غذاهای مختلفی درست میشه که من در پستهای بعدی چند مدل که درست کردم نشون میدم.
از تاریخچه که بگذریم این نان برای کسانی که مثل من از نان لواش دور هستن خیلی خوشمزست وخیلی راحته درست کردنش پس حتما درست کنید مطمئن باشید لذت میبرید.
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
شیر ۳/۴ پیمانه
نمک نصف قاشق
روغن ۲ قاشق
بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه
همه مواد خشک را اضافه میکنیم وسط مواد خشک را گود میکنیم و روغن اضافه میکنیم ،شیر را درون مایکروفر میگذریم که گرم بشه،حواستون باشه شیر سر نر چشم برتدارید حدود ۲ دقیقه کافیه بعد شیر گرم رو یواش به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا خمیر یک دست به دست بیاید
.حدود ۱۵ دقیقه روش رو یه پارچهی نم دار میندازیم،بعد از ۱۵ دقیقه از خمیر گلولههای اندازهٔ نارنگی بر میداریم و کنار میذاریم،
سطح کارمون را آرد میپاشیم و با کمک وردنه گلولهها را باز کرده
در ماهی تابه تفلون سرخ میکنیم به روغن نیاز نداره
،به همین راحتی ما نان که طعمش شبیه نون لواش هست درست میکنیم
۱۲ نظر:
vaay shoma cheghadr honarmand hastid. chand bar oomadam pm bezaram inja vali bi marefat bazi dar avordam, vali ba didane in noone kolli dahanam aab oftad.
merci, ma ham aasheghe noone lavash hastim, vali too inja (Budapest) noone lavash koja bood, sangako barbari ke bemanad.
Vai vaghean afarin
merci sahar jon man noon barbari ham yad dadam kheili rahate dorost kon azizam
merci elham jon ,nazare lotfete azizam
der chef
سپاس از اینکه در توضیح به تلفظ اشاره کرده بودید.
در جنوب مکزیک (که این نون از اونجا میاد) فقط از آرد ذرت-بدون شیر- برای تهیه تورتیا استفاده میشه ولی در شمال آرد ذرت رو با آرد گندم مخلوط میکنند، بازم معمولا بدون شیر، تورتیا نون خشک و خوشمزه ای است ولی حالا اروپائیها برای لطیف کردنش به آن شیر و روغن میافزایند.
"رپ"،"تاکو" ،"چیمی چانگا" و بوریتو هم اینجا توضیح بدید که دوستان بپزند و لذت ببرند.
بازم سپاس از زحمتهاتون
salam dobare
raftam dorost kardam, kheili khoob shod, nemidooni che komaki be ma kardi. dastet dard nakone, baz ham az in chizaye khoob khoob begzar.
sahar jon kheili khoshalam ke dorost kardid va doost dashtid,,bazam ghaza khoshmaze va rahat daram hatman mizaram ke shoma ham estefade konid azizam
eival dokhtar amoie khodammmmmmmmmmmmmmmmm
vaaaaaay dastet dard nakone yasaman joon man dorost kardam aleee shod merci
مرسی خانم عالی بود.شما که اینقدر کدبانو هستین میشه طرز تهیه نان لبنانی رو هم یاد بدین؟
salam yasamin jan ,malemman aslan khob nashod vaghti shiro ezafe kardam benazar miyomad kheli kam bashe va man mojadadan shir ezafe kardam va baftesh kheli bad shod vaghtiyam gozashtam to mahitabe mesle CHOB shod ????
پدیده جان نان درست کردن سخته وقتی همین مقدار استفاده کنی خوبه باید مقداری ورز بعدی که کاملا با هم مخلوط بشه به شیر اضافی نیزی نبود بازم امتحان کن مطمئن باش خوب میشه
ارسال یک نظر