چند وقت پیش سرخ کن خریدیم تصمیم گرفتیم و اولین تجربه با سرخ کن جدید درست کردن مرغ سوخاری باشه،خیلی راحت و خوشمزه بود.
خیلی روشهای مختلفی برای درست کردن مرغ سوخاری وجود داره،مثلا با استفاده از سریال ،البته هرکی رسپی مخصوص خودش داره،ولی مهم اینه که خودتون درست کنید و دوست داشته باشید.
مواد لازم
مرغ کامل تکه شده ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سوخاری به میزان لازم
نمک،فلفل،دارچین به میزنه لازم
پودر سیر کمی
طرز تهیه
من اول مرغ کامل رو در قابلمه گذشتم و آب گرم ریخترم روش و حدود ۱۵ دقیقه گذاشتم رو گاز باشه به ۲ دلیل این کار را انجام دادم:۱ خون مرغ گرفته بشه و آب خونابه نداشته باشه ،۲: مرغ از حالت خام خارج بشه ولی نه اینکه خیلی پخته بشه ،باید حواسمون باشه مرغ نباید بپزه،فقط کافی رنگش صورتی کمرنگ بشه.
بعد که از قابلمه در آوردیم درون آبکش میذاریم تا آبش کامل خارج بشه بعد به صورت تکه تکه تقسیم میکنیم.
در یک کاسه گود ۲ تا تخم مرغ را با ویسک با هم مخلوط میکنیم و نمک و فلفل و دارچین را اضافه میکنیم به تخم مرغ و دوباره مخلوط میکنیم.
در یک ظرف دیگر آرد سوخاری میریزیم و با مقداری پودر سیر مخلوط میکنیم البته به صورت دلخواه هست بعضیها از طعم سیر خوششون نمیاد،ولی من پیشنهاد میکنم حتما بریزید چون خیلی طعم خوبی به مرغها میده.
وقتی مواد را آماده کردیم مرغهای تکه شده را اول درون مایه تخم مرغ میزنیم ،از مایه در میریم و میذاریم قشنگ تخم مرغهای اضافه گرفته بشه بعد درون آرد سوخاری میزنیم.این کار را بستگی به ضخامتی که میخوایم مرغ سوخاری داشته باشه میتونیم چند بار تکرار میکنیم،ولی من فقط ۱ بار استفاده میکنم،ولی اگه چند بار این کار را خواستید انجام بدید ،به تخم مرغهای بیشتری نیاز دارید.
وقتی این کار را انجام دادید یا درون سرخ کن ،یا درون ظرف گودی روغن بریزید و بذارید سرخ بشه ،خیلی شعلهی گاز رو زیاد نکنید،بذارید قشنگ مرغها پخته بشه ،بعد مرغ حتما روی دستمال آشپز خونه بذارین تا روغنش گرفته بشه.بعدش تزئین کنید و با هانی سس نوش جان کنید.
دستور هانی سس رو به زودی مینویسم که بتونید تو خونه درست کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر