من این کیک لطیف و خوشمزه را از یه دوست خوب یاد گرفتم خیلی خوشمزست.طعم زرد الو تو کیک خیلی خوشمزه میشه،امتحان کنید خیلی خوشمزست.
مواد لازم:
آرد ----------------------------۱۵۰ گرم
نشاسته ذرت---------------- ۵۰ گرم
کره---------------------------- ۱۵۰ گرم
شکر-------------------------- ۱۵۰ گرم
تخم مرغ----------------------۳ عدد
بکینگ پودر------------------- ۲ قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو------------- ۱/۲ قاشق چایخوری
آب پرتقال--------------------- ۲ قاشق غذاخوری(البته دستور اصل لی-کور پرتقال بود)
نمک--------------------------- کمی
وانیل--------------------------- نوک قاشق چایخوری
زرد آلو -------------------------۵۰۰گرم
پودر قند------------------------ برای تزیین مقداری
طرز تهیه:
کره را ۱۵ ۲۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون میگذارید تا آرام به دمای محیط برسد و نرم شود.
قالب کمربندی گرد ۲۴ سانتیمتری را چرب کرده و آرد پاشی کنید یا کاغذ بندازید.
هسته زردآلوها را در آورده و از وسط به ۲ نیم کنید.
فر را قبل از شروع به کار با دمای داده شده گرم کنید.
کره را با همزن بزنید تا نرم و سبک و سفید شود کم کم شکر را اضافه کنید و با همزن بزنید.
یکی یکی تخم مرغها را اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود و به حالت کرم تقریبا غلیظی در بیاد .
آرد ----------------------------۱۵۰ گرم
نشاسته ذرت---------------- ۵۰ گرم
کره---------------------------- ۱۵۰ گرم
شکر-------------------------- ۱۵۰ گرم
تخم مرغ----------------------۳ عدد
بکینگ پودر------------------- ۲ قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو------------- ۱/۲ قاشق چایخوری
آب پرتقال--------------------- ۲ قاشق غذاخوری(البته دستور اصل لی-کور پرتقال بود)
نمک--------------------------- کمی
وانیل--------------------------- نوک قاشق چایخوری
زرد آلو -------------------------۵۰۰گرم
پودر قند------------------------ برای تزیین مقداری
طرز تهیه:
کره را ۱۵ ۲۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون میگذارید تا آرام به دمای محیط برسد و نرم شود.
قالب کمربندی گرد ۲۴ سانتیمتری را چرب کرده و آرد پاشی کنید یا کاغذ بندازید.
هسته زردآلوها را در آورده و از وسط به ۲ نیم کنید.
فر را قبل از شروع به کار با دمای داده شده گرم کنید.
کره را با همزن بزنید تا نرم و سبک و سفید شود کم کم شکر را اضافه کنید و با همزن بزنید.
یکی یکی تخم مرغها را اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود و به حالت کرم تقریبا غلیظی در بیاد .
بعد رنده پست لیمو و آب پرتقال و نمک و وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم.
آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و چند بار الک کرده و به مواد بالا اضافه میکنید .مایه کیک تقریبا غلیظ است .داخل قالب ریخته با پشت قاشق صاف میکنید و نیمههای زرد آلو را روش میچینید کنار هم .
و در فر ۱۸۵ درجه سانتیگراد به مدت ۵۵ دقیقه تا ۱ ساعت میپزید( بازم به دمای فر خودتون بستگی داره)
برای امتحان سیخ فلزی را داخل کیک فرو کرده میارید بیرون اگر چیزی به آن نچسبیده بود کیک حاضر است. ۵ دقیقه اجازه میدهید داخل قالب خنک شود بعد کمربند دور قالب را باز کرده و اجازه میدهید کمی خنک شود. بعد یک توری که همیشه کیکتون را روی آن خنک میکنید کنار دستتون آماده میذارید و کیک را از روی قالب روی توری هل داده و اجازه میدهید خنک شود. خیلی آرام و با احتیاط این کار را بکنید مبادا که کیک از وسط به ۲ نیم شود.
بعد با پودر قند تزیین کنید.
این دستور اصلی هست که دوستم گذاشته بود ولی من آب پرتقال اضافه نکردم .
۶ نظر:
سلام
چرا این کیک شوم خال خالیه؟
والی به نظر خوشمزه میاد ، باید درست کرد و امتحان کرد.
راستی ما اگه سفارش بدیم واسه ما هم درست میکنید؟
ممنون
شوم = شما sorry
bekhatere inke zard aloo ziresh hast intori khal khali shode.shoma sefaresh lazem nadarid man dorost mikonam barye shoma.
salam
man aksaye weblogeto nemitoonam bebinam, har chand raftam roo flickeret baziasho didam. kheili khoobeh hatman edameh bede.
mikham emrooz smooti dorost konam baraye aghamoon :D
merci afsaneh jon az commentet ,bekhoda namidonam mitarsam hameye aksamo az flicker load konam baad flicker baste beshe aksam bere,hala ishala moshkele hal beshe betonid aksaro bebinid.
م م م م چه کیکی ! چه چیزی!
فردا میرم کمپوت زرد آلو میخرم تا درستش کنم
مرسی خانوم گل!
ارسال یک نظر