۱۳۸۹ شهریور ۳, چهارشنبه

حلوا کاسه(شیرازی)

بعضی‌ از دوستان خواسته بودن که حلوای بیشتری یاد بدم،دختر عمّه جان هم درخواست دستور حلوایی کاسه شیرازی کرده بودن دیگه دیروز دست بکار شدم و تا همین الان دست درد دارم،اگه میدونید که تنها نمیتنید خیلی‌ هم بزنید حتما از کسی‌ کمک بگیرید چون این حلوا خیلی‌ زمان میبره تا آماده بشه،از الان گفته باشم این حلوا سخته بد نگید نگفتی،دستور‌های زیادی برای این دستور دیدم حتی دیدم تخم مرغ اضافه می‌کنم ولی‌ این دستور مامان من خیلی‌ خوشمزه می‌شه،بهر حال امیدوارم درست کنید و لذت ببرید چون واقعا خوشمزست.


برای ماه رمضان هم خیلی‌ مناسب و خیلی‌ هم قشنگ می‌شه تزئین کرد و بذارید سر سفرهٔ افطار و نوش جان کنید.
مواد لازم: 

آرد برنج                يك پيمانه 
شكر                    دو پيمانه سرخالي 
آب                      دو پيمانه 
گلاب                   يك پيمانه 
زعفران آب كرده        نصف پيمانه 
روغن مايع              يك چهارم پيمانه 
خلال پسته و بادام   به ميزان لازم ( براي تزيين ) 

طرز تهيه: 
آرد برنج را تفت داده ( با حرارت كم )، و
باید بو خامی  آرد از بین برود
، آن را برداشته كمي كه حرارتش را از دست داد با گلاب مخلوط كنيد.
آب را جوش آورده و شكر را به آن اضافه كنيد و زماني كه شكر در آب حل شد، زعفران را هم به آن افزوده شعله را كم كرده 
، بعد مخلوط آرد برنج و گلاب را به مواد اضافه كنيد.باید همینطور هم بزنید تا به صورت یک دست بشود مخلوط را مرتب هم بزنيد
،  تا مواد جذب يكديگر شود، بعد روغن را اضافه كرده و هم بزنيد تا روغن هم جذب حلوا شود،بعضی‌ موقع‌ها این مقدار کم هست باید بیشتر اضافه کنید.
 زماني كه حلوا شروع به جوشيدن كرد و جمع شد و از ظرف جدا شد ، و شروع به روغن پس دادن می‌کنه آماده است.  باید روغن اضافی رو دور بریزید و حلوا رو سریع در ظرف دلخواهتون بریزید و تزئین کنید.
 برای تزئین حتما قاشق را چرب کنید که نچسبد و هر مدلی‌ که دوست داشتید و با خلال پسته و بادام تزئین کنید.



۱۱ نظر:

زهره گفت...

سلام یاسمن جان

چه خوشکله

فرق این با حلوای نشاسته چیه؟

مرسی‌ عزیزم

Ashpaz گفت...

زهره جون تو این حلوا اصلا از نشاسته استفاده نشده عزیزم

عمه گفت...

سلام. ممنون منم دوست داشتم یاد بگیرم

پریسا گفت...

سلام
این از اون غذاهایی هست که اگه بخوری تا ۱ هفته نیاز به خوردن نداری. خیلی چرب و شیرین
تو خونه ما ممنوعه

Ashpaz گفت...

پریسا جان اصلا از فکرش بیا بیرون چون خیلی‌ چربه ولی‌ خوشمزست من خودم خیلی‌ کم خوردم،آقای شوهر هم رو تموم کرد. :))

ناشناس گفت...

ba salam va tashakor, in meghdar mavad cheghadr halva mideh? shoharam halva kheily dooost dareh

Ashpaz گفت...

سلام این مقدار اندازه‌ی همین بشقاب شد ولی‌ خیلی‌ کلفت بود میتونی‌ از ۲تا بشقاب استفاده کنی‌ عزیزم.

maryam گفت...

یاسمن عزیزم مرسی، دارم برای دوستم درست میکنم

Ashpaz گفت...

khoshhalam maryam jon ke doost dashti azizam.

ناشناس گفت...

Ba salam mishe az arde gandom estefade kard mamnun

Ashpaz گفت...

salam
na dg in mazeh ro namide .
soal dg bod dar khedmatam.