بعضی از دوستان خواسته بودن که حلوای بیشتری یاد بدم،دختر عمّه جان هم درخواست دستور حلوایی کاسه شیرازی کرده بودن دیگه دیروز دست بکار شدم و تا همین الان دست درد دارم،اگه میدونید که تنها نمیتنید خیلی هم بزنید حتما از کسی کمک بگیرید چون این حلوا خیلی زمان میبره تا آماده بشه،از الان گفته باشم این حلوا سخته بد نگید نگفتی،دستورهای زیادی برای این دستور دیدم حتی دیدم تخم مرغ اضافه میکنم ولی این دستور مامان من خیلی خوشمزه میشه،بهر حال امیدوارم درست کنید و لذت ببرید چون واقعا خوشمزست.
برای ماه رمضان هم خیلی مناسب و خیلی هم قشنگ میشه تزئین کرد و بذارید سر سفرهٔ افطار و نوش جان کنید.مواد لازم:
آرد برنج يك پيمانه شكر دو پيمانه سرخالي
آب دو پيمانه
گلاب يك پيمانه
زعفران آب كرده نصف پيمانه
روغن مايع يك چهارم پيمانه
خلال پسته و بادام به ميزان لازم ( براي تزيين )
طرز تهيه:
آرد برنج را تفت داده ( با حرارت كم )، وباید بو خامی آرد از بین برود
، آن را برداشته كمي كه حرارتش را از دست داد با گلاب مخلوط كنيد.
آب را جوش آورده و شكر را به آن اضافه كنيد و زماني كه شكر در آب حل شد، زعفران را هم به آن افزوده شعله را كم كرده
، بعد مخلوط آرد برنج و گلاب را به مواد اضافه كنيد.باید همینطور هم بزنید تا به صورت یک دست بشود مخلوط را مرتب هم بزنيد
، تا مواد جذب يكديگر شود، بعد روغن را اضافه كرده و هم بزنيد تا روغن هم جذب حلوا شود،بعضی موقعها این مقدار کم هست باید بیشتر اضافه کنید.
زماني كه حلوا شروع به جوشيدن كرد و جمع شد و از ظرف جدا شد ، و شروع به روغن پس دادن میکنه آماده است. باید روغن اضافی رو دور بریزید و حلوا رو سریع در ظرف دلخواهتون بریزید و تزئین کنید.
برای تزئین حتما قاشق را چرب کنید که نچسبد و هر مدلی که دوست داشتید و با خلال پسته و بادام تزئین کنید.
برای ماه رمضان هم خیلی مناسب و خیلی هم قشنگ میشه تزئین کرد و بذارید سر سفرهٔ افطار و نوش جان کنید.
آرد برنج يك پيمانه شكر دو پيمانه سرخالي
آب دو پيمانه
گلاب يك پيمانه
زعفران آب كرده نصف پيمانه
روغن مايع يك چهارم پيمانه
خلال پسته و بادام به ميزان لازم ( براي تزيين )
طرز تهيه:
آرد برنج را تفت داده ( با حرارت كم )، وباید بو خامی آرد از بین برود
، آن را برداشته كمي كه حرارتش را از دست داد با گلاب مخلوط كنيد.
آب را جوش آورده و شكر را به آن اضافه كنيد و زماني كه شكر در آب حل شد، زعفران را هم به آن افزوده شعله را كم كرده
، بعد مخلوط آرد برنج و گلاب را به مواد اضافه كنيد.باید همینطور هم بزنید تا به صورت یک دست بشود مخلوط را مرتب هم بزنيد
، تا مواد جذب يكديگر شود، بعد روغن را اضافه كرده و هم بزنيد تا روغن هم جذب حلوا شود،بعضی موقعها این مقدار کم هست باید بیشتر اضافه کنید.
زماني كه حلوا شروع به جوشيدن كرد و جمع شد و از ظرف جدا شد ، و شروع به روغن پس دادن میکنه آماده است. باید روغن اضافی رو دور بریزید و حلوا رو سریع در ظرف دلخواهتون بریزید و تزئین کنید.
برای تزئین حتما قاشق را چرب کنید که نچسبد و هر مدلی که دوست داشتید و با خلال پسته و بادام تزئین کنید.
۱۱ نظر:
سلام یاسمن جان
چه خوشکله
فرق این با حلوای نشاسته چیه؟
مرسی عزیزم
زهره جون تو این حلوا اصلا از نشاسته استفاده نشده عزیزم
سلام. ممنون منم دوست داشتم یاد بگیرم
سلام
این از اون غذاهایی هست که اگه بخوری تا ۱ هفته نیاز به خوردن نداری. خیلی چرب و شیرین
تو خونه ما ممنوعه
پریسا جان اصلا از فکرش بیا بیرون چون خیلی چربه ولی خوشمزست من خودم خیلی کم خوردم،آقای شوهر هم رو تموم کرد. :))
ba salam va tashakor, in meghdar mavad cheghadr halva mideh? shoharam halva kheily dooost dareh
سلام این مقدار اندازهی همین بشقاب شد ولی خیلی کلفت بود میتونی از ۲تا بشقاب استفاده کنی عزیزم.
یاسمن عزیزم مرسی، دارم برای دوستم درست میکنم
khoshhalam maryam jon ke doost dashti azizam.
Ba salam mishe az arde gandom estefade kard mamnun
salam
na dg in mazeh ro namide .
soal dg bod dar khedmatam.
ارسال یک نظر