بعضی روزا شده بشینید هوس یه غذای خوشمزه بکنید و همون موقع تلویزیون داره تبلیغ یه اسپاگتی خوشمزه میکنه،اون موقعست که دیگه دلتون غش و ضعف میره که وای کاش من الان میتونستم یکم از این اسپاگتی بخورم،برای من که از این مسائل خیلی پیش میاد بخاطر همین ترجیح میدم تبلیغ تلویزیون رو از اصلا نگاه نکنم،ولی این دستوری که الان میخوام بگم یه طعم جدید و متفاوته،اگه اسپاگتی دوست دارید امتحان کنید.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
جعفری ساطوری شده ۳ قاشق
آرد سوخاری ۱ پیمانه
نان تست 3 عدد
پنیر پارمیزان ۱/۲ پیمانه
نمک
لیمو عمانی ۱/۴ قاشق
فلفل
تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
مواد لازم برای تهیه سس
۱ قاشق روغن زیتون
۱ عدد پیاز خرد شده
۱ قاشق سیر خرد شده
۴ عدد گوجه فرنگی
۱ قاشق جعفری تازه خرد شده
نمک فلفل
سرکه سیب ۳ قاشق
فلفل دلمهای رند شده ۱قاشق
طرز تهیه کوفته
همه مواد ،تخم مرغ،گوشت چرخ کرده،آرد سوخاری و نان تست که با کارد کنارهای سفت نان را گرفتیم همراه با نمک فلفل و لیمو عمانی، جعفری خرد شده را با پنیر پارمیسان در یک ظرف گود اضافه میکنیم و ۳/۴ لیوان آب گرم به آن اضافه میکنیم و با پشت چنگال با هم مخلوط میکنیم.
باید قشنگ همه ی مواد با هم مخلوط شود
وقتی همی مواد مخلوط شد از خمیر اندازهی یک گردو بر میداریم و گرد میکنیم و کوفته درست میکنیم
،وقتی همه کوفتهها آماده شد ،در ماهی تابه روغن زیتون میریزیم و کوفتهها رو سرخ میکنیم ،۱۰ دقیقه برای هر طرف از کوفته کافی هست.
وقتی همه کوفتهها حاضر شدن ماهی تابه که کوفته هارو سرخ کردیم بدون اینکه اونرو بشوریم یا ماهی تابه را عوض کنیم سس را آماده میکنیم.
۱ قاشق دیگه روغن زیتون اضافه میکنیم و پیاز خرد شده را اضافه میکنیم حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بعد سیر را اضافه میکنیم و ۱ دقیقه تفت میدیم،بعد سرکه را اضافه میکنیم و گرجه فرنگی خورد شده نمک,فلفل دلمهای رند شده،جعفری و فلفل اضافه میکنیم .
در ظرف را میبندیم برای حدود ۳ دقیقه بعد کوفتههای سرخ شده را به آن اضافه میکنیم و حدود ۲۰ دقیقه کافی تا سس ما آماده بشه،
در هنگامی که سس در حال آماده شدن هست شما اسپاگیتی خود را درون آب بریزید و با روغن و نمک و مقدار کمی زردچوبه تا زمانی که نرم بشود
بعد آنرا درون صافی بریزید ولی آب سرد یا کلا آب روی آن نریزید چون همه مزهٔ اون میره.
بعد که صاف کردید مقداری از اسپگتی خورد را درن ظرف بریزید کوفته همراه سس را روی آن بریزد و در آخر مقداری پنیر پارمیزان.
خیلی خوشمزست مخصوصا طعم پارمیزان خیلی خوش طعمش میکنه.حتما امتحان کنید.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
جعفری ساطوری شده ۳ قاشق
آرد سوخاری ۱ پیمانه
نان تست 3 عدد
پنیر پارمیزان ۱/۲ پیمانه
نمک
لیمو عمانی ۱/۴ قاشق
فلفل
تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
مواد لازم برای تهیه سس
۱ قاشق روغن زیتون
۱ عدد پیاز خرد شده
۱ قاشق سیر خرد شده
۴ عدد گوجه فرنگی
۱ قاشق جعفری تازه خرد شده
نمک فلفل
سرکه سیب ۳ قاشق
فلفل دلمهای رند شده ۱قاشق
طرز تهیه کوفته
همه مواد ،تخم مرغ،گوشت چرخ کرده،آرد سوخاری و نان تست که با کارد کنارهای سفت نان را گرفتیم همراه با نمک فلفل و لیمو عمانی، جعفری خرد شده را با پنیر پارمیسان در یک ظرف گود اضافه میکنیم و ۳/۴ لیوان آب گرم به آن اضافه میکنیم و با پشت چنگال با هم مخلوط میکنیم.
باید قشنگ همه ی مواد با هم مخلوط شود
وقتی همی مواد مخلوط شد از خمیر اندازهی یک گردو بر میداریم و گرد میکنیم و کوفته درست میکنیم
،وقتی همه کوفتهها آماده شد ،در ماهی تابه روغن زیتون میریزیم و کوفتهها رو سرخ میکنیم ،۱۰ دقیقه برای هر طرف از کوفته کافی هست.
وقتی همه کوفتهها حاضر شدن ماهی تابه که کوفته هارو سرخ کردیم بدون اینکه اونرو بشوریم یا ماهی تابه را عوض کنیم سس را آماده میکنیم.
۱ قاشق دیگه روغن زیتون اضافه میکنیم و پیاز خرد شده را اضافه میکنیم حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بعد سیر را اضافه میکنیم و ۱ دقیقه تفت میدیم،بعد سرکه را اضافه میکنیم و گرجه فرنگی خورد شده نمک,فلفل دلمهای رند شده،جعفری و فلفل اضافه میکنیم .
در ظرف را میبندیم برای حدود ۳ دقیقه بعد کوفتههای سرخ شده را به آن اضافه میکنیم و حدود ۲۰ دقیقه کافی تا سس ما آماده بشه،
در هنگامی که سس در حال آماده شدن هست شما اسپاگیتی خود را درون آب بریزید و با روغن و نمک و مقدار کمی زردچوبه تا زمانی که نرم بشود
بعد آنرا درون صافی بریزید ولی آب سرد یا کلا آب روی آن نریزید چون همه مزهٔ اون میره.
بعد که صاف کردید مقداری از اسپگتی خورد را درن ظرف بریزید کوفته همراه سس را روی آن بریزد و در آخر مقداری پنیر پارمیزان.
خیلی خوشمزست مخصوصا طعم پارمیزان خیلی خوش طعمش میکنه.حتما امتحان کنید.
۳ نظر:
salam
cheghadr gerdoohaye shoma bozorge :D
are gerdo hay irani hast intori bozorge akhe narangi ham be in kochiki nist:D
be nazaram ina andazeye toope golf hastan
ارسال یک نظر