۱۳۸۹ شهریور ۶, شنبه

حلیم بادمجان

همونطور که گفت بودم این هفته خیلی‌ سرم شلوغه. به خاطر همین آقای همسر همهٔ آشپزی این هفته رو بر عهده گرفته (البته نه همشو ). دیشب هم واسمون حلیم بادمجون درست کرد. قرار شد که همهٔ کارای این پست رو هم خودش انجام بده. من فقط میگم و اون مینویسه

حالا بریم سراغ این حلیم بادمجون خوشمزه

مواد لازم:

برنج ۲ پیمانه
بادمجان ۲ عدد بزرگ 
گوشت ترجیحا قلم ۲۰۰ گرم
لوبیای سفید ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
کشک به میزان لازم (بستگی به ذائقه)
نمک، روغن، زردچوبه،فلفل و نعنا برای نعنا داغ به میزان لازم

طرز تهیه
 بیشتر سعی‌ می‌کنم به صورت تصویری مراحل کار رو توضیح بدم
ابتدا پیاز داغ میگیریم با کمی‌ نمک و زردچوبه و گوشت رو توش تفت میدیم. بعد آب اضافه می‌کنیم و میذاریم نیم ساعت بپزه.
بعد که گوشت پخت برنج رو که از قبل گذشتیم ۱ ساعت خیس خورده تو آبگوشت می‌ریزیم و میذاریم یه ربع بپزه. اگه لوبیا هامون نپخته است، اونا رو هم به مواد اضافه می‌کنیم.

در این مدت میتونیم بادمجون‌ها رو سرخ کنیم.

بعد که برنج پخت بادمجون رو هم به مودمون اضافه می‌کنیم و میذاریم تقریبا نیم ساعت بپزه. 
حالا وقت اونه که لوبیا هامون رو اضافه کنیم (من از کنسرو لوبیا استفاده می‌کنم)

یه ربع که همهٔ مواد با هم پخت باید مواد رو با گوشت کوب برقی لهٔ کنیم. میتونیم از مخلوط کن هم استفاده کنیم.
حالا به مواد کشک اضافه می‌کنیم و میذاریم نیم ساعت حسابی‌ جا بیفته. مزه‌شو میتونیم با نمک و کشک تنظیم کنیم.
حلیم بادمجون ما دیگه آماده است و میتونیم با نعنا داغ، پیاز داغ و کشک تزیینش کنیم.
نوش جان 


۳ نظر:

asad گفت...

man asheghe har chi ke ba bademjoon dorost mishe hastam
shoma mirza ghasemi ham dorost mikonid?

ناشناس گفت...

salam
man ye soal daram shayad ye kam maskhare biad, farghe halim bademjoon ba kashko bademjoon chie?
merci

Ashpaz گفت...

salam halim bademjon az brenj dorost mishe vali kash bademjon brenj va gosht nadarae.