۱۳۸۹ آبان ۳, دوشنبه

Tortelloni

ترتللینی نوعی پاستا گرد شده هست که اصلیتش مال ایتالیا هست ولی‌ همه جا پیدا می‌شه که با کرم و سس خورده می‌شه،
هم به صورت تازه وجود داره هم به صورت یخ زده،بنده از انجأیی که خیلی‌ به پستا علاقه دارم این رو برای اولین بار خریدم و خیلی‌ هم خوشمزه بود،
اگه جائی‌ زندگی‌ می‌کنید که به این نوع پاستا دسترسی دارید از دست ندید که خیلی‌ خوشمزست.




مواد لازم

Tortelloni ۱بسته ۲۵۰ گرمی‌ تازه
اسفناج ۱۰۰ گرم
شیر ۲ لیوان
آرد ۱ قاشق
سینه مرغ ۱ عدد
کره ۱ قاشق
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد کوچک
پیاز ۱ عدد متوسط
نمک،فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
درست کردن ترتلنی خیلی‌ راحته من یک ظرفی‌ را آب کردم پاستا هارو ریختم توش و به مدت 2 دقیقه گذشتم در مایکروفر،


حالا درست کردن سس،اول پیاز هارو ریز خورد می‌کنیم و درون ماهی‌ تابه سرخ می‌کنیم سینه مرغ را به تکّه‌های کوچیک تقسیم می‌کنیم و با پیاز تفت میدیم.بعد فلفل دلمه‌ای هارو ریز خورد می‌کنیم واضافه می‌کنیم و خوب تفت میدیم
 ن اسفناجم یخ زده بود گذشتم درون مایکروفر یخش آب شد و به موادم اضافه کردم و تفت دادم(شما اگه تازه دارید حتما بپزیدش و هرچی‌ ریز تر باشه خوشگل تر میشن).


بعد درون یک ظرف گود آرد را می‌ریزیم و یکم تفت میدیم حواستون باشه نسوز بعد شیر سرد را اضافه می‌کنیم تا محلول یکم غلیظ بشه کره و نمک و فلفل را هم اضافه می‌کنیم و در آخر بقیه مواد پیاز فلفل دلمه‌ای و اسفناج رو اضافه کرده و به هم مخلوط می‌کنیم.


پاستا هارو آب کش می‌کنیم و سس را می‌ریزیم روش اگه هم دوست داشتیم می‌تونیم پنیر پارمیزان روش رنده کنیم و بعد هم تا داغ هست نوش جان می‌کنیم.


خیلی‌ راحت و خوشمزه شما میتونید با ابتکار خودتون هر سسی که دوست داشتید درست کنید.

۵ نظر:

ناشناس گفت...

salam
too iran nist? ya shayadam hast man nadidam :(((

Ashpaz گفت...

rastesh dar morede iran namidonam be ehtemale ziad bayad bashe vali motmaen nistam.

Ashpaz گفت...

rastesh dar morede iran namidonam be ehtemale ziad bayad bashe vali motmaen nistam.

samira گفت...

سلام یاسمن جان
مطالب بسیار جالبی گذاشتید .دوست دارید در ایران کلیک مدیر قسمت آشپزی بشید؟و غذاهای خوشمزه را به دیگران معرفی کنید؟
www.IranCliq.com

neg گفت...

vaaaaaaaaay che khoshmazeee,hala inja ke nist:( che kar konim?!!!