از وقتی هوا پاییزی شده منم حوصله ی هیچ کاری ندارم الان ۳ روز پشت سر هم داره بارون میاد.بارون زیاد دیگه نه رمانتیک هست نه باعث تمیز شدن هوا میشه،بنظر من هرچیزی تعادلش خوبه.
بگذریم بهر حال زندگی ادامه داره،و باید خودمون رو به شرایط وفق بدیم.
امروز میخوام این ماهی رو که همین الان درست کردم رو آموزش بدم،راستش من خودم زیاد ماهی دوست ندارم و باید طوری تهیه شده باشه که اصلا بو نده،این روش رو که یاد میدم مخصوص کسانی هست که مثل من از بوی ماهی خوششون نمیاید،خیلی راحت و در عین حال خشمزست.
مواد لازم
پودر گوجه فرنگی که خودش تشکیل شده بود از فلفل،پاپریکا،رزماری
پیاز
آبلیمو
نمک فلفل
ماهی فیله شده
آرد
کاری
زرد چوبه
پودر لیمو عمانی
طرز تهیه
پیاز را رنده میکنیم.و به روی فیلهها میمالیم.
چاشنی گوجه فرنگی و مقداری فلفل و کمی نمک وپودر لیمو عمانی را به همه ی فیلهها میمالیم ،و در آخر اندازهٔ ی ۲ قاشق آبلیمو میزنیم و روی ظرف را میپوشانیم و به مدت ۳ ساعت درون یخچال میگذاریم.
در همین مدت برنج را آماده میکنیم،اگه میخواهید سبزی پلو درست کنید از سبزی شوید،جعفری و ترخون استفاده کنید،من چون دسترسی به سبزی تازه ندارم از سبزیجات خشک استفاده میکنم.
در یک بشقاب حدود ۳ قاشق آرد را با مقدار کمی زرد چوبه و پودر کاری مخلوط میکنیم و کنار میگیزریم.
ماهی هارا از یخچال خارج میکنیم و هرکدام از فیله هارا درون مخلوط آرد زده و آرد اضافی را میگیریم
و درون روغن داغ سرخ میکنیم.
خیلی راحت و در عین حال خوشمزه،میتونید با سالاد شیرازی و ترشی میل کنید.
جای همه ی دوستان سبز.
۷ نظر:
doste aziz mesha esme mahi sho begin akhe enja tanawo mahi zeyade namidonam kodom khobe . merci
دوست عزیز من اینجا اسم ماهی رو از آلمانی ترجمه به فارسی کردم شد گربه ماهی؟!خودم هم تعجب کردم شما از هر ماهی که دوست دارید با این روش میتونید استفاده کنید مهم نیست .این روش خیلی راحت و در عین حال خوشمزه هست.
jeddi gorbe mahiiiiiiiiiiiii?
ooooghhhh
من خودم هم تعجب کردم نمیدونم واقعا ولی فکر نمیکنم چون گوشتش لطیف و خوشمزه بود:D
یاسمن جان سادگی کلام و صداقتی که در نوشته هاتون هست خوشمزگی غذا را دو چندان می کنه ...موفق باشید
راستی از کدوم شهر المان هستید
با سپاس هستی
من شرق آلمان هستم ،شما هم آلمان زندگی میکنید؟
بله من دوسلدورف هستم
ارسال یک نظر