خانواده از ایران یه کارتن انار برامون آوردن و بعد از مدتها دلی از انار خوردن در آوردیم،به پیشنهاد آقای همسر ترید آب انار درست کردیم ،من تاحالا نخورده بودم ولی خوشمزه بود فکر نمیکردم به این خوشمزگی باشه،البته مهم خاصیت انار هست که خاصیتشو رو من از اینجا خواندم گفتم شما هم یه نگاهی بهش بندازید.اگه می خواید بدونید ترید آب انار چیه میتونم بگم یه چیزی شبیه آب دوغ خیار که ما تو فصل تابستون میخوریم ولی چون انار میوه پائیز و زمستون هست این ترید رو در این فصل درست میکنن و میخورن.
مواد لازم
آب انار ۳ لیوان
نان
ریحان
گردو
خیار
طرز تهیه
اول باید انار را دانه کنیم،بهتره انار نه ترش باشه نه شیرین ملس باشه که طعم خوبی به ترید بده.برای دانه کردن مقداری از پوست انار را میگیریم و انار را به ۴ قسمت تقسیم میکنیم
با پشت کارد به انار ضربه میزنیم این کار باعث میشه که دانههای انار راحت جدا بشه.(البته پوشیدن دستکش رو یادتون نر چون پست انار باعث میشه که دست سیاه بشه).
بعد دانههای انار رو درون مخلوط کن میریزیم دانههای انار له نمیشه خیالتون راحت.
و ازصافی رد میکنیم ،
وقتی آب انار آماده شد نان هارو تکه تکه میکنیم و اضافه میکنیم ،خیار را رنده کرده و گردو هارو له میکنیم و به بقیه ی مواد اضافه میکنیم و در نهیات ریحان رو کمی ساتوری کرده و اضافه میکنیم.
اگه دوست داشتید میتونید یکم فلفل اضافه کنید.و نوش جان کنید.خیلی راحت و خوشمزه و پر خاصیت.
اگه ایران هستید که از نان لواش استفاده کنید اگه هم دسترسی به نان لواش ندارید اینجا چند نوع نان رو آموزش دادم.
۲ نظر:
man asheghe anaram, vali injoorisho dige nadide boodam
این یکی از غذای قدیمی شیراز هست،راستش منم بار اول بود که میخوردم ولی خوشمزه بود
ارسال یک نظر