۱۳۹۰ مرداد ۱۱, سه‌شنبه

شیرینی گیلاس حلزونی

تابستون فصل میوه های خوشمزست،در میان این میوه ها نقش گیلاس یک چیز دیگست،منم از خیلی وقت برنامه داشتم که این شیرینی رو درست کنم اما نیاز به گیلاس تازه داشتم ،و بعد از مدت ها وقت شد و این شیرینی خوشمزه را درست کردم.یکم وقت گیر هست اما نتیجش عالی شد.از اسم شیرینی تعجب نکنید.از دستور آلمانی استفاده کردم وقتی به فارسی ترجمه کردم این شد.
البته شبیه حلزون هم هست اسمش به خودش میاد.

اگه تجربه درست کردن رولت را دارید این شیرینی هم خیلی راحته اگه تجربه ندارید ،پس دست به کار بشید با درست کردن این شیرینی تجربه خوبی برای رول کردن به دست میارید.


مواد لازم 


۱/۵ کیلو گیلاس تازه هسته گرفته
۲ پاکت پودر پودینگ
۶۵۰ میلی لیتر شیر
۳۰۰ گرم    quark  ( کوارک )اگه ایران هستید از ماست چکیده استفاده کنید
۱۵۰ گرم شکر
وانیل ۲ قاشق غذا خوری
۱۲۰ میلی لیتر روغن
۶۰۰ گرم آرد
۲ قاشق غذا خوری بکینگ پودر


طرز تهیه
پیشنهاد میکنم اگه تجربه در رول کردن ندارید از نصف مواد استفاده کنید .
کوارک (ماست چکیده)،شکر و ۱ قاشق وانیل را در ظرفی گود با هم مخلوط کنید.
روغنو ۱۵۰ میلی لیتر شیر را اضافه کرده
 و،مخلوط کنید .

در ظرفی جدا آرد و بکینگ پودر را باهم الک کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.

با هم مخلوط کنید تا به صورت خمیر در بیاید.

خمیر را در ظرف قرار بدهید و یک پارچه روی آن بکشید.
پورد پودینگ را با بقیه شیر درون قابلمه بریزید و مخلوط کنید روی گاز قرار دهید تا سفت شود.بجای پودینگ میتونید از کاستر استفاده کنید. میزاریم تا خنک بشه.

یک پارچه ی تمیز پهن کنید مقداری آرد روی پارچه بریزید،
و با وردنه خمیر را روی پارچه پهن کنید.

پودینگ را روی خمیر بریزید
 و گیلاس ها را از وسط نصف کنید و روی خمیر بریزید.

فر را در درجه حرارت ۱۷۵ سانتیگراد روشن کنید.
پودینگ مثل چسب عمل میکنه و گیلاس ها را نگه میداره.
حالا خیلی آروم خمیر را رول میکنیم
،میتونید با کمک پارچه این کار را انجام دهید .

وقتی رول کردید با یک کارد تیز برش مساوی بزنید
و درون یک ظرف که کاغذ روغنی گذاشتید قرار دهید.

سعی کنید از ظرف بزرگ استفاده کنید .
حدود ۴۵ دقیقه کافیه اما بستگی به فر هم داره میتونید بعد از ۳۰ دقیقه چک کنید .

خیلی راحت و خوشمزست شیرینش خیلی کم هست برای کسانی مثل من که خیلی اهل چیزای شیرین نیستند ،خیلی عالی و خوش طعم  هست .

۳ نظر:

هانیه گفت...

مرسی یاسمن عزیز...خیلی جالب بود.عالی

لیلا . ع گفت...

یاسی جون ممنون از محبتت عزیزم
در ضمن این شیرینی خیلی عالیه ممنون از دستور
شاد باشی

Atefeh گفت...

خیلی عالیند این شیرینیها
دستت درد نکنه
طعم گیلاس خیلی خوب میشه تو کیک و شیرینی