دیروز به مناسبت تولد امام حسن شله زرد نذری درست کردیم و بین دوستامون پخش کردیم این مقداری که درست کردیم برای ۱۲ کاسه کافی بود،شله زرد برای ماه رمضان خیلی مناسب و خوشمزست ،امیدوارم هرکسی هر نذری داشته باشه برآورده شود و گره از کار ما هم باز بشه.
مواد لازم
خرده برنج ۷۰۰ گرم
شکر ۶ پیمانه
روغن مایع ۲ پیمانه
خلال بادام ۲ پیمانه
گلاب ۲ پیمانه
پودرهل ۱ قاشق چائی خوری
زعفران به میزان لازم
طرز تهیه
خرده برنج را شسته و خیس کرده
،روی حرارت میزاریم و آب تا جایی که یک وجب روی برنج بیاید اضافه میکنیم.
دانه برنج باید مغز پخت شود اگه آب برنج کم بود میتوانیم آب داغ اضافه کنیم تا موقعی که برنج مغز پخت شود،با حرارت کم حدودا ۲ ساعت طول میکشد،بعد روغن اضافه میکنیم تا به خرد برنج برود بعد از روغن شکر اضافه میکنیم.
بعد گلاب را اضافه میکنیم
و همه مواد را مخلوط میکنیم تا با هم مخلوط شوند،بعد زعفران
و هل و خلال بادام را اضافه کرده
و اجازه میدهیم که شله زرد ما رنگ بگیرد و آب اضافی آن گرفته شود و کاملا بقول معروف جا افتاده بشود
،در ظرف مورد نظر میکشیم
میگذریم که خنک شود و با روغن چرب میکنیم و با دارچین تزئین میکنیم .
اگه شیرنی بیشتر دوست دارید می توانید شکر را کم یا زیاد کنید.
مواد لازم
خرده برنج ۷۰۰ گرم
شکر ۶ پیمانه
روغن مایع ۲ پیمانه
خلال بادام ۲ پیمانه
گلاب ۲ پیمانه
پودرهل ۱ قاشق چائی خوری
زعفران به میزان لازم
طرز تهیه
خرده برنج را شسته و خیس کرده
،روی حرارت میزاریم و آب تا جایی که یک وجب روی برنج بیاید اضافه میکنیم.
دانه برنج باید مغز پخت شود اگه آب برنج کم بود میتوانیم آب داغ اضافه کنیم تا موقعی که برنج مغز پخت شود،با حرارت کم حدودا ۲ ساعت طول میکشد،بعد روغن اضافه میکنیم تا به خرد برنج برود بعد از روغن شکر اضافه میکنیم.
بعد گلاب را اضافه میکنیم
و همه مواد را مخلوط میکنیم تا با هم مخلوط شوند،بعد زعفران
و هل و خلال بادام را اضافه کرده
و اجازه میدهیم که شله زرد ما رنگ بگیرد و آب اضافی آن گرفته شود و کاملا بقول معروف جا افتاده بشود
،در ظرف مورد نظر میکشیم
میگذریم که خنک شود و با روغن چرب میکنیم و با دارچین تزئین میکنیم .
اگه شیرنی بیشتر دوست دارید می توانید شکر را کم یا زیاد کنید.
۷ نظر:
یاسی جون عزیزم ، خسته نباشی گلم
نظرتون قبول ، و نوش جونت
خیلی الی شده ، و اینکه خیلی زیبا نوشتی
یاسی جون عزیزم ، خسته نباشی گلم
نظرتون قبول ، و نوش جونت
خیلی الی شده ، و اینکه خیلی زیبا نوشتی
قبول باشه عالی شده مرسی
عزیزم قبول باشه
کاش منم اونجا بودم و سهمی از این شله زرد داشتم
ممنون که به من سر زدی و خوشحالم که از ایده من خوشت اومد
اگر دوست داشتی این ایده رو با دوستات در میون بذار
شاد باشی
bah bah bah. khaste nabashid. cheghadr ziba va ba salighe. mishe lotf knid begib khorde berenj daghighan chi hastesh. rastid man chand vaghte pish az recipe maste shoma estefade kardam va kheyly khoob shodesh.
merci kobraey azizam,manzor az khorde berenj hamoon brenj khord shodast man amadeh mikharam age peida nakardi az brenj mamoli estefade kon.vali bayad bezari donash kamelan leh beshe,ya az hamazan barghi estefade koni vali khordeh brenj kheili rahate age kharej hasti foroshagah ha daran age iran hasti ham ke aksare kharbar forosha daran,khoshalam ke mast dorost kardi va doost dasti azizam.
قبول باشه یاسی جون ایشالا به مرادت برسی و همیشه شاد و سلامت باشی. همه چی عالی و خوشمزه.
ارسال یک نظر